Poszukujemy osoby na stanowisko asystenta administracyjnego i ds. promocji rezultatów Projektu CAMS Platform

Fundacja Poszanowania Energii w Gdańsku realizuje od 2019 r. projekt CAMS Platform współfinansowany z unijnego Programu Interreg dla Regionu Morza Bałtyckiego 2014 – 2020. Dotyczy on poprawy efektywności energetycznej budynków w powiązaniu z adaptacją do zmian klimatycznych.

Projekt wkracza w ostatnie trzy miesiące realizacji i konieczne jest wsparcie Fundacji związane z administrowaniem bazą informacyjną i promocją rezultatów projektu z wykorzystaniem strony internetowej itp. mediów. Konieczne będą też bardziej bezpośrednie kontakty z podmiotami zaangażowanymi we wspieranie renowacji energetycznej i adaptacji klimatycznej budynków. Dlatego osoba pracująca na stanowisku asystenta administracyjnego i ds. promocji rezultatów projektu poza dobrą znajomością praktyczną wykorzystywania strony internetowej itp. form medialnych powinna posiadać doświadczenie w pracy biurowej i umiejętności komunikacyjne.

Osoby zainteresowane prosimy o zapoznanie się z pełną treścią zaproszenia. Ofertę pracy na załączonym formularzu wraz z CV prosimy przesłać elektronicznie na adres Fundacji biuro@fpegda.pl lub dostarczyć osobiście do siedziby Fundacji Poszanowania Energii (ul. Narutowicza 11/12, Bud. 15 – Laboratorium Maszynowe Politechniki Gdańskiej, pok. 015) do godz. 15.00 dnia 4 stycznia 2022 r. – w trybie umowy zlecenia o ograniczonym czasie wykonywania zadań  – w działaniach

Instytucje i Programy wspierające FPE